0

Üdvözöljük weboldalunkon

Rólunk

Cégprofil - Cégfilozófia

Társaságunk kiemelten fürdőtavak, és Naturpool medencék, valamint úszómedencék építésére specializálódott.
A folyamatos szakmai képzés, az évek alatt megszerzett tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk a legjobb tervezési,- és építési megoldásokat ügyfeleink részére.
Megbízóink által megrendelt tavakat, Németországban, Ausztriában, illetve Svájcban már évek óta alkalmazott, és hosszútávon jól bevált technológiával építjük.

A tóépítés mellet kis,- és nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk, úgymint tóépítési anyagok, tó,- és medencetechnikai berendezések, valamint tó,- és medence fóliák értékesítésével.
Ügyfélközpontúság, precíz munka,- szakértelem, és pozitív hozzáállás az, amivel igyekszünk ügyfeleink bizalmát elnyerni.

Környezetbarát szolgáltatóként cégfilozófiánk természetesen a környezet védelme, mint egyik legfontosabb érték. Ezért elkötelezettek vagyunk a gazdaságos és környezetbarát vizilétesítmények, valamint kertek tervezése,- építése iránt.

Aktívan részt kívánunk venni a legmodernebb tóépítési szisztémák, és ennek következtében kialakuló új életstílusok megalkotásában, az egészséges kert,- és fürdőkultúra megteremtésében és elterjesztésében.

Munkánk során a környezetbarát megoldásokra törekszünk, úgy, hogy annak előnyeit megrendelőink, és az életmódjukon változtatni kívánók élvezzék, valamint csak olyan termékeket kínálunk, amelyek a lehető legnagyobb előnyt jelentik a fogyasztók számára.

0

Munkaóra

0

Elküldött ajánlat

0

Befejezett projekt

0

Elégedett ügyfél

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot,
vagy hívjon minket telefonon: 30 / 619 2044